AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk muhabbet kuşu görmek

Kahve falında yeşil renk muhabbet kuşu görmek

Kahve falında yeşil renk muhabbet kuşu görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ömür boyu başarılı olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Keyif için yaptığınız her aktivite kanatlanabilir.

Kahve falında yeşil renk muhabbet kuşu görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkli muhabbet kuşu görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında renkli muhabbet kuşu yakalamak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında renkli muhabbet kuşu görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli muhabbet kuşu görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işarettir.

Kahve falında renkli muhabbet kuşları görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkli muhabbet kuşu görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir