AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli muhabbet kuşu görmek

Kahve falında yeşil renkli muhabbet kuşu görmek

Kahve falında yeşil renkli muhabbet kuşu görmek borçların biteceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, kazancının da artacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünü yeniden hissediyorsun.

Kahve falında yeşil renkli muhabbet kuşu görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk muhabbet kuşu görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli muhabbet kuşu görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli muhabbet kuşu görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında sarı renk muhabbet kuşu görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında renkli muhabbet kuşları görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renkli muhabbet kuşu görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir