AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yavru muhabbet kuşu görmek

Kahve falında yeşil yavru muhabbet kuşu görmek

Kahve falında yeşil yavru muhabbet kuşu görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, esenlik içinde olacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yavru muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler seyahat, eğitim veya iletişim başlıklarında faydalı gelişmelerin önünü açabilir.

Kahve falında yeşil yavru muhabbet kuşu görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuş yavruları görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yavru muhabbet kuşu görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrularını görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrusu görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yavruları görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yavrusu görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrusunu görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir