AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve siyah fare görmek

Kahve falında beyaz ve siyah fare görmek

Kahve falında beyaz ve siyah fare görmek helal lokma yiyeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve siyah fare gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında siyah beyaz fare görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ve siyah fare görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz fare görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz siyah fare görmek mallarının da hayırlı olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah fareler görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında evde siyah fare görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah fare sevmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah fare görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir