AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah fare görmek

Kahve falında siyah fare görmek

Kahve falında siyah fare görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah fare gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda kendi çıkarlarınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında siyah büyük fare görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında siyah fare sevmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah lağım faresi görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yavru fare görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah fare görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında küçük siyah fareler görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah fare ölüsü görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah fındık faresi görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir