AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz fare görmek

Kahve falında siyah beyaz fare görmek

Kahve falında siyah beyaz fare görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz fare gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba harcamalısınız.

Kahve falında siyah ve beyaz fare görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz siyah fare görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ve siyah fare görmek çok kötü günler göreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz fare görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, büyük problemler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah büyük fare görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah fare görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane siyah fare görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük siyah fareler görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir