AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz siyah fare görmek

Kahve falında beyaz siyah fare görmek

Kahve falında beyaz siyah fare görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz siyah fare gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Kahve falında siyah ve beyaz fare görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz fare görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah fare görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz siyah fare görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah küçük fare görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde siyah fare görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, borçlanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde siyah fare görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renkli fare görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir