AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve mavi ayakkabı görmek

Kahve falında beyaz ve mavi ayakkabı görmek

Kahve falında beyaz ve mavi ayakkabı görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ve mavi ayakkabı gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda yeni düzenlemeler yapılması veya bazı anlaşmaların yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

Kahve falında beyaz ve mavi ayakkabı görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz ayakkabı görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza rivayet eder.

Kahve falında mavi ayakkabı almak yeni bir yol tutulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işarettir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı görmek hastalıklarını yeneceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi erkek ayakkabısı görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, tartışmaların sonlandırılacağına inanılır.

Kahve falında mavi ayakkabı kaybetmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir