AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi erkek ayakkabısı görmek

Kahve falında mavi erkek ayakkabısı görmek

Kahve falında mavi erkek ayakkabısı görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, insanları sakinleştireceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi erkek ayakkabısı gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Kahve falında mavi erkek ayakkabısı görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mavi spor ayakkabı giymek hayatını stresten uzakta geçireceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni mavi ayakkabı görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, acı veren durumların vuku bulacağına inanılır.

Kahve falında mavi ayakkabı almak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, en pahalı evlerde oturacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi beyaz ayakkabı görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında mavi ayakkabı kaybetmek anne ve baba duası alınacağına, kasasının daha çok para dolacağına işarettir.

Kahve falında mavi ayakkabı çalmak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalettir.

Kahve falında mavi ayakkabı denemek üzüntülerini bölüşeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir