AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ayakkabı kaybetmek

Kahve falında mavi ayakkabı kaybetmek

Kahve falında mavi ayakkabı kaybetmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, şansın yaver gideceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi ayakkabı kaybetmek gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Kahve falında mavi ayakkabı kaybetmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Kahve falında mavi çanta kaybetmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak istek ve arzularının gerçekleşeceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çiftini kaybetmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ ayakkabı kaybetmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin ayakkabısını kaybetmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, bunun şans olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı kaybetmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir