AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz üzüm asması görmek

Kahve falında beyaz üzüm asması görmek

Kahve falında beyaz üzüm asması görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz üzüm asması gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler veya bağlantılar yeni fırsatların kapısını açabilir.

Kahve falında asmada beyaz üzüm görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz üzüm asması görmek maddi gücünün yerine geleceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalet eder.

Kahve falında asmada üzüm yemek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma üzüm toplamak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm asması dikmek biraz dinleneceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında asma üzüm yemek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında asma üzüm görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir