AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma üzüm görmek

Kahve falında asma üzüm görmek

Kahve falında asma üzüm görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine delalettir.

Kahve falında asma üzüm gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler daha keyifli işlere yer açabilir.

Kahve falında asmadan üzüm toplamak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında üzüm asmaları görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında asma üzüm görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına tabir olunur.

Kahve falında asmada üzüm toplamak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asmadan üzüm koparmak yemek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asmada beyaz üzüm görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, itibarını zedeleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asma ağacı ve üzüm görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında asma üzüm şırası görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sağlık sorunun kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir