AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm asması dikmek

Kahve falında üzüm asması dikmek

Kahve falında üzüm asması dikmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, hanesindeki rızkın da artacağına, kırılacağına delalettir.

Kahve falında üzüm asması dikmek gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında üzüm asması dikmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında asma dalı dikmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında asma dikmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asma fidanı dikmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asma çubuğu dikmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma ağacı dikmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında asmadan üzüm yemek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah üzüm asması görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir