AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmada üzüm yemek

Kahve falında asmada üzüm yemek

Kahve falında asmada üzüm yemek sorunların birdenbire daha da artacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asmada üzüm yemek gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen ya da dilinizden düşmeyen şeyleri uygulamaya koymaya karar verebilirsiniz.

Kahve falında asma üzümü yemek esenliğe kavuşulacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma üzüm yemek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında asmadan üzüm koparmak yemek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet eder.

Kahve falında asmadan üzüm yemek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında asmada üzüm yemek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında asmadan siyah üzüm yemek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm asması görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında asma üzüm şırası görmek sorumluluk alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir