AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı toprak kazmak

Kahve falında kırmızı toprak kazmak

Kahve falında kırmızı toprak kazmak isteklerinin gerçekleşeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, hem verimi yükselteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı toprak kazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin eksiklerini kapatmanız, hareketlerini düzeltmeye çalışmanız gerekebilir veya ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı toprak kazmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına işaret eder.

Kahve falında sarı toprak kazmak kazancının yerine gelmesine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak toprak kazmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine inanılır.

Kahve falında siyah toprak kazmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin toprak kazdığını görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde toprak kazmak yönetici makamına oturacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına delalettir.

Kahve falında toprağı elle kazmak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin toprak kazdığını görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir