AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dikmek için toprak kazmak

Kahve falında ağaç dikmek için toprak kazmak

Kahve falında ağaç dikmek için toprak kazmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına yorulur.

Kahve falında ağaç dikmek için toprak kazmak gördüyseniz:

  • İlk görüşte aşk türünde gelişmelere açık zamanlardasınız.

Kahve falında ağaç dikmek için toprak kazmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa ağaç dikmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında keserle toprak kazmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz toprak kazmak makam ve rütbe edineceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında elle toprak kazmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin toprak kazdığını görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara toprak kazmak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde toprak kazmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, başarıyla geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir