AnaSayfa / Genel / Kahve falında top halinde kumaş görmek

Kahve falında top halinde kumaş görmek

Kahve falında top halinde kumaş görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında top halinde kumaş gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın son zamanlarda biraz zayıf düştünüz.

Kahve falında top halinde kumaş görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kumaş topları görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında top top kumaş görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top kumaş almak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında top kumaş görmek halinin iyi olduğuna, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz top kumaş görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine delalettir.

Kahve falında bir top kumaş görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başarılarının devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında inşaat halinde ev görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir