AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz timsah görmek

Kahve falında beyaz timsah görmek

Kahve falında beyaz timsah görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz timsah gördüyseniz:

  • Bazı detaylar veya olaylar sizin uzmanlığınıza ihtiyaç olmadan da yerli yerine oturabilir.

Kahve falında beyaz timsah görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek zorlukların baş göstereceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oltayla timsah yakalamak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında timsah ve oynamak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda timsah görmek hayatının bir anda renkleneceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında timsahı denizde görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında yatağın altında timsah görmek kısmetinizin açılacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında küçük timsah görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir