AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah ve oynamak

Kahve falında timsah ve oynamak

Kahve falında timsah ve oynamak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah ve oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden, sizde nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Kahve falında timsahla oynamak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsah ve oynamak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden timsah çıktığını görmek maddi gücünün de daimi olacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret eder.

Kahve falında timsahla dost olmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında timsahı yenmek çok büyük başarı kazanacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber alamet eder.

Kahve falında su içinde timsah görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında timsahı yakalamak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsahı öldürmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir