AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın altında timsah görmek

Kahve falında yatağın altında timsah görmek

Kahve falında yatağın altında timsah görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında yatağın altında timsah gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda çok yakında olumlu gelişmeler var.

Kahve falında yatağın altında timsah görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına işaret eder.

Kahve falında yatakta timsah görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağın altında yatmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulur.

Kahve falında yatağın altında yılan görmek gülüp eğleneceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yatağın altında su görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına yorulur.

Kahve falında yatağın altında fare görmek büyük bir aşk yaşayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yatağın altını temizlemek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına delalettir.

Kahve falında yatak altında para görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir