AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tesettür giymek

Kahve falında beyaz tesettür giymek

Kahve falında beyaz tesettür giymek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kazançtan yana kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tesettür giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda beklenmedik davetler, teklifler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz tesettür giymek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında tesettür gelinlik giymek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret eder.

Kahve falında tesettür giymek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tesettür görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalet eder.

Kahve falında kızını tesettürlü görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tesettüre girdiğini görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını tesettürlü görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin tesettüre girdiğini görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir