AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tesettüre girdiğini görmek

Kahve falında birinin tesettüre girdiğini görmek

Kahve falında birinin tesettüre girdiğini görmek geçiminin kolaylaşacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tesettüre girdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerleme cesareti toplamaya çalışırken elinize geçen fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında tesettüre girdiğini görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin tesettüre girdiğini görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının tesettüre girdiğini görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının tesettüre girdiğini görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının tesettüre girdiğini görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tesettüre girdiğini görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulur.

Kahve falında tesettürlü birinin açıldığını görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına işarettir.

Kahve falında tesettüre bürünmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir