AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını tesettürlü görmek

Kahve falında kızını tesettürlü görmek

Kahve falında kızını tesettürlü görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, gelirinin daimi olacağına, arzuların yerine geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını tesettürlü gördüyseniz:

  • Mesleki konularda bazı terslikler devam edebilir.

Kahve falında kızını tesettürlü görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine delalet eder.

Kahve falında tesettür gelinlik giymek güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin tesettüre girdiğini görmek rahat bir nefes alacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tesettürlü gelin görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi tesettürlü görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında tesettüre bürünmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının tesettüre girdiğini görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tesettür görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir