AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını tesettürlü görmek

Kahve falında arkadaşını tesettürlü görmek

Kahve falında arkadaşını tesettürlü görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını tesettürlü gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren tek şey, aşırı harcama yapma eğilimi olabilir.

Kahve falında arkadaşını tesettürlü görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının tesettüre girdiğini görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının tesettüre girdiğini görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında açık birini tesettürlü görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eşini tesettürlü görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Kahve falında kızını tesettürlü görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını tesettürlü görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok hayırlı insan olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tesettüre girdiğini görmek büyük takdir toplanacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir