AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taşlı elbise görmek

Kahve falında beyaz taşlı elbise görmek

Kahve falında beyaz taşlı elbise görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz taşlı elbise gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Kahve falında taşlı beyaz elbise giymek mutluluğun ve kazancın azalacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz taşlı elbise görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz taşlı elbise giymek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işarettir.

Kahve falında siyah taşlı elbise giymek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı elbise giymek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi taşlı elbise giymek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işarettir.

Kahve falında beyaz taşlı altın yüzük görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir