AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taşlı elbise giymek

Kahve falında mavi taşlı elbise giymek

Kahve falında mavi taşlı elbise giymek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı elbise giymek gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler esnasında ilginç teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi taşlı elbise giymek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz elbise giymek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalet eder.

Kahve falında üzerinde mavi elbise giymek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bir elbise giymek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında mavi mini elbise giymek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkte elbise giymek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gök mavisi elbise giymek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir