AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taşlı altın yüzük görmek

Kahve falında beyaz taşlı altın yüzük görmek

Kahve falında beyaz taşlı altın yüzük görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, maddi kriz yaşanacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı altın yüzük gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası yaşam standardınızın zorlanması anlamına gelebilir.

Kahve falında beyaz taşlı altın yüzük görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek taş beyaz altın yüzük görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın mavi taşlı yüzük görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inci taşlı altın yüzük görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına yorulur.

Kahve falında tek taş altın yüzük görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın tek taş yüzük görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı altın yüzük takmak iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir