AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah taşlı elbise giymek

Kahve falında siyah taşlı elbise giymek

Kahve falında siyah taşlı elbise giymek bolluk ve berekete kavuşacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı elbise giymek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız veya belli bir mesafede kaldığınız şeylerden hoşlanmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında siyah taşlı elbise giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında taşlı beyaz elbise giymek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına işarettir.

Kahve falında mavi taşlı elbise giymek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz taşlı elbise giymek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil taşlı elbise giymek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni siyah elbise giymek zarara gireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel siyah elbise giymek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir