AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük taşı toplamak

Kahve falında yüzük taşı toplamak

Kahve falında yüzük taşı toplamak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük taşı toplamak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yüzük taşı toplamak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah taşlı yüzük almak kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük taşı düştüğünü görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, daha güçlü bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında taşlı yüzük bulup takmak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tek taşlı gümüş yüzük görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, yolculuğa çıkmaya alamet etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük satın almak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane tek taş yüzük görmek istediği başarıyı göstereceğine, günah işlemeyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük çalmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir