AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden taş toplamak

Kahve falında denizden taş toplamak

Kahve falında denizden taş toplamak güzel ve mutlu günler görüleceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden taş toplamak gördüyseniz:

  • Bir seyahat, eğitim, seminer, kur ya da konferans yeni olanakları ya da seçenekleri önünüze getirebilir.

Kahve falında denizde taş toplamak yüklü miktarda para kazanacağına, kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında taş toplamak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kenarından taş toplamak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına işarettir.

Kahve falında deniz taşı toplamak endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında denizden çakıl taşı toplamak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına işarettir.

Kahve falında denizden taş toplamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında deniz taşları toplamak zevki sefa içinde olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz taş toplamak adının ülke dışında yayılacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir