AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz taşı toplamak

Kahve falında deniz taşı toplamak

Kahve falında deniz taşı toplamak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, alkış alacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, borç ödemeye alamet etmektedir.

Kahve falında deniz taşı toplamak gördüyseniz:

  • Bazı harcamalarınızı gerçekleştirebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Kahve falında deniz kenarında taş toplamak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizden taş toplamak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında denizde taş toplamak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret eder.

Kahve falında deniz kenarından taş toplamak hayatın düzene gireceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Kahve falında denizden çakıl taşı toplamak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz taşları toplamak kazançlı işlere gireceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz taşı toplamak iyiliğe ve güzelliğe, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzük taşı toplamak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir