AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinden taş toplamak

Kahve falında suyun içinden taş toplamak

Kahve falında suyun içinden taş toplamak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinden taş toplamak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında suyun içinden taş toplamak elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içinde taş görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde taş görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde bozuk para toplamak geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinden para toplamak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinden mantar toplamak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında su içinde altın toplamak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinden balık toplamak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir