AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan taş toplamak

Kahve falında sudan taş toplamak

Kahve falında sudan taş toplamak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sudan taş toplamak gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın kişisel problemleriyle çok ilgilisiniz.

Kahve falında sudan taş toplamak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında sudan taş çıkarmak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sudan yumurta toplamak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sudan bozuk para toplamak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sudan odun toplamak ihanet dolu bir işe girileceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan kestane toplamak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında sudan ceviz toplamak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sudan mantar toplamak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir