AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah taksi sürmek

Kahve falında siyah taksi sürmek

Kahve falında siyah taksi sürmek büyük bir işe kavuşacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah taksi sürmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.

Kahve falında siyah taksi sürmek deniz aşırı işler yapılacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kirmizi taksi sürmek o kapıyı kapatacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz taksi sürmek dininden vazgeçmeyeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı taksi sürmek sıhhat ve huzur bulacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına alamet eder.

Kahve falında ticari taksi sürmek borçların ve dertlerin biteceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah taksiye binmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında siyah taksi görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil taksi görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, aç kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir