AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı taksi kullanmak

Kahve falında sarı taksi kullanmak

Kahve falında sarı taksi kullanmak zenginliğini kaybedeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında sarı taksi kullanmak gördüyseniz:

  • Yerine getirilmeyen sözler veya sorumluluklar ya da üzerinde anlaşılamayan değişiklikler bir ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında sarı taksi kullanmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, adının ülke dışında yayılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz taksi kullanmak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taksi kullanmak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ticari taksi kullanmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taksi kullandığını görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında taksi kullanmak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı ticari taksiye binmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı taksiye bindiğini görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir