AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı taksi kullanmak

Kahve falında kırmızı taksi kullanmak

Kahve falında kırmızı taksi kullanmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, zorlukların aşılacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taksi kullanmak gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı taksi kullanmak işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, büyük rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz taksi kullanmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taksi kullanmak sözlerinden çıkmayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı taksi kullanmak başarılı bir kişi olunacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında ticari taksi kullanmak şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında taksi kullandığını görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı taksiye binmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı araba kullandığını görmek kişinin evlatlarının artacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir