AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi kullandığını görmek

Kahve falında taksi kullandığını görmek

Kahve falında taksi kullandığını görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, gelirinin düşeceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, hedeflerine ulaşacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taksi kullandığını gördüyseniz:

  • Başkalarının yük, görev veya sorumluluklarını üstlenmeniz durumunda yapabilecekleriniz kısıtlanabilir.

Kahve falında sarı taksi kullanmak bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taksi kullanmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında beyaz taksi kullanmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına inanılır.

Kahve falında taksi kullandığını görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taksi kullanmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ticari taksi kullanmak doğru olanı seçeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan taksici görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bir taksiye binmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir