AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksi kullanmak

Kahve falında taksi kullanmak

Kahve falında taksi kullanmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamının tazeleneceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taksi kullanmak gördüyseniz:

  • Hislerinizi bastırmamalısınız.

Kahve falında taksi kullandığını görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı taksi kullanmak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz taksi kullanmak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ticari taksi kullanmak hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine delalet eder.

Kahve falında taksi kullanmak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, parasının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı taksi kullanmak büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kirmizi taksi sürmek çıkmaza gireceğine, ayrılanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taksi durağı görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir