AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratı kara görmek

Kahve falında suratı kara görmek

Kahve falında suratı kara görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, dara düşeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında suratı kara gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda gardınızı düşüren durumlar olabilir.

Kahve falında kara surat görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında suratı kara görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratının kesildiğini görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini suratı asık görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, ev sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında suratı yanmak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin surat astığını görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek suratı görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratını asmak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir