AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü sülük görmek

Kahve falında bir sürü sülük görmek

Kahve falında bir sürü sülük görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü sülük gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.Daha fazla sosyalleşmeniz yeni fırsat sayısını arttırabilir.

Kahve falında bir sürü sülük görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sülük öldürdüğünü görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan emen sülük görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük sülük görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine inanılır.

Kahve falında evinde sülük görmek amaçlarına ulaşacağına, dua alacağına delalet eder.

Kahve falında kan sülüğü görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sülük tutmak çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde sülük görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir