AnaSayfa / Genel / Kahve falında sülük yapışması görmek

Kahve falında sülük yapışması görmek

Kahve falında sülük yapışması görmek büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kişinin geri planda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sülük yapışması gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinize ya da ilişkilerinize gerçekten değer veriyorsanız, kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında sülük yapışması görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, zararların yakında telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında sülük yapıştığını görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında ayağa sülük yapıştığını görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağına sülük yapıştığını görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına inanılır.

Kahve falında kara sülük görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında sülük öldürdüğünü görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında sülük yutmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, zararların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında evde sülük görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir