AnaSayfa / Genel / Kahve falında sülük görmek

Kahve falında sülük görmek

Kahve falında sülük görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında sülük gördüyseniz:

  • Davetler, buluşmalar ard arda gelebilir.

Kahve falında sülükler görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalettir.

Kahve falında kan sülüğü görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sülük öldürdüğünü görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, riske atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sülük böcek görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sülük böceği görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında siyah sülük görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında sülük yutmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine delalet eder.

Kahve falında elinde sülük görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir