AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık sopa görmek

Kahve falında kırık sopa görmek

Kahve falında kırık sopa görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kırık sopa gördüyseniz:

  • Arka planda çalışmalar yürüten hayran kitleniz size çok olumlu tekliflerle gelebilirler.

Kahve falında kırık sopa görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı sopayla öldürmek makamından olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında sopayla kavga etmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde sopa görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinden sopa yemek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Kahve falında sopa kırmak kafasının sakinleşeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında uzun sopa görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı sopa görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir