AnaSayfa / Genel / Kahve falında sopayla dövülmek

Kahve falında sopayla dövülmek

Kahve falında sopayla dövülmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, malvarlığının artacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sopayla dövülmek gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında sopayla dövülmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun sopa görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine delalettir.

Kahve falında ölüden sopa yemek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sopa kırmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulur.

Kahve falında birini sopayla öldürmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında eşini sopayla dövmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sopayla kovalamak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sopa görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir