AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba borusunun düştüğünü görmek

Kahve falında soba borusunun düştüğünü görmek

Kahve falında soba borusunun düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hatalarını düzelteceğine, daha güzelleşeceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında soba borusunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Size ek gelir getirebilecek yollar arayabilir, yeteneklerinizi paraya çevirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında soba borusunun düştüğünü görmek fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında soba ve borusunu görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soba borusunun çıktığını görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında soba borusu kurmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında soba borusu silkmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına yorulur.

Kahve falında soba borusu çıkarmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu silkelemek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir