AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba boru görmek

Kahve falında soba boru görmek

Kahve falında soba boru görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında soba boru gördüyseniz:

  • Bazı konular inanılmaz bir şekilde yararınıza bir hal alabilir ya da kabul edilebilir hale dönüşebilir.

Kahve falında soba borusu almak kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına delalettir.

Kahve falında soba borusu kurmak bundan hayır göreceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Kahve falında soba boru temizlemek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında soba borusu temizlemek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında soba ve borusunu görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında soba borusunun yıkıldığını görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba borusu takmak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir