AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renkli fare görmek

Kahve falında siyah renkli fare görmek

Kahve falında siyah renkli fare görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, eskisinden de iyi olacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında siyah renkli fare gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Kahve falında siyah renk fare görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah renkli fare görmek bol rızık elde edeceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına işarettir.

Kahve falında renkli fare görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renkte fare görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli fareler görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sarı renk fare görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkte fare görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında sarı renkli fare görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir