AnaSayfa / Genel / Kahve falında sisli yolda araba sürmek

Kahve falında sisli yolda araba sürmek

Kahve falında sisli yolda araba sürmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, hayattan yana keyif bulacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sisli yolda araba sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tarafından kabul edilmesi zor plan veya programlar konusunda kendi mantığınızı kabul ettirme ya da anlatabilme çabanız yorucu olabilir.

Kahve falında sisli yolda araba sürmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sisli yolda araba görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında sisli havada araba kullanmak rahatının ve gelirinin artacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına işaret eder.

Kahve falında sisli bulut görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret eder.

Kahve falında sis içinde kalmak işsiz kalmaya, eşiyle arasına nifak sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında sis duman görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sisli hava görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında sis ve yağmur görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir