AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saten gecelik görmek

Kahve falında beyaz saten gecelik görmek

Kahve falında beyaz saten gecelik görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz saten gecelik gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek şansının açılacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz saten gecelik görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saten gecelik giymek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı saten gecelik görmek sorunların artacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah saten gecelik görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz saten elbise giymek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, maddi açıdan ferahlamaya yorulmaktadır.

Kahve falında pembe saten yorgan görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah saten elbise görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir