AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah saten elbise görmek

Kahve falında siyah saten elbise görmek

Kahve falında siyah saten elbise görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, bunun şans olacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bereket ve huzur geleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah saten elbise gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Kahve falında siyah saten elbise görmek başarılı bir insan olacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi saten elbise görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek şansının yaver gideceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı saten elbise görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hayırlı ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz saten elbise giymek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında saten kırmızı elbise görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saten elbise görmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir